Title
Title

Image description goes here

More information
Title
Title

Image description goes here

More information
Afspraak maken
Maak tijdig een afspraak. Wij zorgen er dan voor dat uw auto na reparatie zo snel als mogelijk weer beschikbaar is. Indien nodig kunt u bij ons een leenauto bespreken. Bel met 0499-460259 of stuur een e-mail naar garage@autoholscher.nl.
MENU
Onderhoud & reparaties
Al onze medewerkers zijn goed opgeleid én dankzij de goede voorzieningen in de werkplaats kunnen wij vrijwel iedere reparatie uitvoeren. Een waardevolle tip. Preventief onderhoud voorkomt vaak dure reparaties. Maak daarom tijdig een afspraak om onderhoudskosten te besparen.
Banden
Toe aan nieuwe banden?  Kom gerust langs in onze garage of bel voor een persoonlijk bandenadvies.
Wij beschikken over de modernste apparatuur om uw banden snel te monteren en te balanceren. Ook kunnen wij u adviseren bij de aanschaf van zomer- en winterbanden. Heeft u thuis geen ruimte dan kunt u deze bij ons in de opslag kwijt. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.
APK
De Algemene Periodieke Keuring (APK) komt ieder jaar terug. U kunt op uw kosten besparen door de keuring tegelijkertijd met de jaarlijkse grote onderhoudsbeurt te plannen. Voor de APK betaald u dan alleen de wettelijke afmeldkosten.
Diagnose
Met onze moderne diagnoseapparatuur kunnen wij bijna alle merken auto's uitlezen en diagnose stellen.
Airco
Ook voor onderhoud en reparatie van de airco kunt u bij ons terecht.

Autobedrijf Hölscher V.O.F.

Ekkersrijt 1321
5692 Son en Breugel
0499-460259

Openingstijden: 8:00 - 17:00 uur

garage@autoholscher.nl
www.autoholscher.nl